Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bug na Battlefunds

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kanada ma ostatnio wielkie szczęście a może wielkie przekleństwo.

p4fprices.png

O co chodzi ?

Otóż 8750 BF kosztuje jedyne 12.50$, jak to zrobić ?

Wystarczy wejść na ea.com i zmienić swoją narodowość na Kanadę.

Czy działa ?

Działać, działa, jednak nie ma pewności co do otrzymania bana, czy też zniwelowania zwiększonej liczby BF po odkryciu bugu, jak to miało miejsce w LOL'u.

@Edit

Wszystkie kraje dostały zniżkę, jednak Kanada jakąś ogromną. Jeżeli planujecie kupić BF to najlepszy moment.

Opublikowano

Kanada ma ostatnio wielkie szczęście a może wielkie przekleństwo.

p4fprices.png

Otóż 8750 BF kosztuje jedyne 12.50$, jak to zrobić ?

@Up, a jak myslisz?

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma założone konto w bfp4f i bfh na tym samym e-mailu i zakupi bfy to beda tez na koncie bfh ?

Tak, będą. Niedługo wszystkie gry (NFS BFH P4F) dostaną wspólną walutę. Będzie to miało miejsce 18 stycznia 2012.

Opublikowano

Czego oni nie zrobia zeby zarobic kase... ehh, to tylko rujnuje gre, 25$ za 17k BFow... 1k kosztuje bron na zawsze, za reszte mozemy kupic jakies akcesoria co zniecheca nowych do grania bo od razu mysla ze sa OP a tak naprawde nie potrafiwa oddac prostego strzalu w przeciwnika. Nawet jesli by te BFy byly za darmo to i tak bym nie skorzystal, lecz gratuluje wynalezienia bledu ;)

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

U was też jak chcecie zamówić BF'y wyskakuje wiadomość, żeby spróbować później?

An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.

Dzieje się to w momencie gdy wybrałem metodę płatności i ilość kupywanych BF'ów i akceptuje płatność.

@edit

Udało się. Problem tkwił w PayPalu. Podczas zamawiania BF'ów tam gdzie się dodaje konto PayPal do systemu płatności trzeba było zaznaczyć kraj: Kanada, a nie Polska. Konto PayPal może być z Polski, mogą być nawet polskie zł na koncie to i tak podczas zakupu BF zmieni automatycznie na kanadyjskie dolary :)

btw thx za ten sposób ;)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

U was też jak chcecie zamówić BF'y wyskakuje wiadomość, żeby spróbować później?

Dzieje się to w momencie gdy wybrałem metodę płatności i ilość kupywanych BF'ów i akceptuje płatność.

Nie mam czegoś takiego, spróbuj usunąć cookies, bądź zmienić przeglądarkę.

Opublikowano

coś nie działa, pisze, ze mam zmienić region z którego kupuje ?

Ale zaobserwowałem coś dziwnego, jeżeli zmienimy ro na koncie, na którym już byy doładowywane bff to nie działa ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...